Boompods

Wordt lid van Amazon Seller om je bedrijf te laten groeien

“Wat me het meest aansprak aan Amazon Launchpad was het strategische merkbeheer en de mogelijkheid om zo snel mogelijk uit te breiden in Europa.”
David Tansley
Mede-oprichter, Boompods
Amazon Launchpad - Boombpods

Over het merk

Mijn naam is David Tansley en ik ben de CEO en mede-oprichter van Boompods. We zijn een jong consumentenelektronicabedrijf. We zijn het bedrijf gestart in 2012 zonder ervaring in elektronica, maar met een achtergrond in productontwerp. Vanaf de eerste dag gingen we wereldwijd en verkopen we nu in meer dan 30 landen. De missie en ethos van ons merk is om prachtig ontworpen producten te maken tegen betaalbare prijzen.
Boompods

Wat zijn enkele van de grootste uitdagingen waarmee je bedrijf wordt geconfronteerd?

De grootste uitdagingen waarmee we als bedrijf worden geconfronteerd, is concurrentie van andere wereldwijde elektronicabedrijven en het steeds veranderende technologielandschap. Zodra we het ene product hebben ontworpen, zijn we al op weg naar ons volgende product.

Wat vond je aantrekkelijk aan Amazon Launchpad?

Wat mij het meest aansprak aan Amazon Launchpad was het strategische merkmanagement en de mogelijkheid om zo snel mogelijk uit te breiden in Europa.

Hoe heeft Amazon Launchpad jouw merk geholpen?

In de afgelopen 12 maanden sinds we begonnen zijn met Amazon Launchpad, is onze verkoop op Amazon UK met 326% gegroeid.

Amazon Launchpad ondersteunde ons bedrijf met strategisch merkbeheer, de mogelijkheid om onze zichtbaarheid te vergroten met marketingoplossingen, samen met een gratis vertaaldienst en dealcredits. Amazon Launchpad stelt ons in staat om A+premium-content te hebben, zodat we het ontwerp van onze producten gedetailleerder kunnen laten zien en onze productvermeldingen tot het uiterste kunnen optimaliseren.
Amazon Launchpad ondersteunde ons bedrijf met strategisch merkbeheer, de mogelijkheid om onze zichtbaarheid te vergroten met marketingoplossingen, samen met een gratis vertaaldienst en dealcredits.
David Tansley,Mede-oprichter, Boompods

Wat zou je zeggen tegen elk bedrijf dat erover denkt zich aan te melden bij Amazon Launchpad?

Als je je groei op Amazon spoedig wilt versnellen, zou ik zeggen: profiteer er nu van.

Boompods

LOCATIE
VK
INDUSTRIE
Elektronica
AMAZON LANCEERPLATFORM JAAR:
2021

Ontdek meer gevallen

Amazon logo
© 2024 Amazon.com, Inc. or its affiliates.
Facebook logo
Twitter logo
LinkedIn logo
Tiktok logo
YouTube logo