Breid je bedrijf uit met de Europese uitbreidingsaccelerator

Verkopen in negen EU-stores, in slechts twee klikken
Je moet geregistreerd zijn als professionele verkoper met minimaal één actief Amazon Europe account om gebruik te kunnen maken van de Europese uitbreidingsaccelerator.
Everything you need to know about Extended Producer Responsibility (EPR) compliance
Person receiving Amazon Prime parcel

Wat is de Europese uitbreidingsaccelerator (EEA)?

De Europese uitbreidingsaccelerator is een geautomatiseerde uitbreidingsoplossing voor onze verkopers. Je kunt het gebruiken om je Amazon activiteiten gratis door heel Europa uit te breiden in minder dan drie werkdagen.

Ga aan de slag in slechts twee klikken

Great Brtish Pound
Als end-to-end uitbreidingsoplossing kan de Europese uitbreidingsaccelerator naadloos je productvermeldingen en prijzen aanmaken, verzendinstellingen en templates instellen en je producten inschrijven in fulfillmentprogramma's in de Stores waarnaar je wilt uitbreiden.
Je moet geregistreerd zijn als professionele verkoper met minimaal één actief Amazon Europe account om gebruik te kunnen maken van de Europese uitbreidingsaccelerator
Person receiving Amazon Prime parcel
Who is a producer  - EPR

Waarom moet mijn bedrijf uitbreiden naar Europa?

Great Brtish Pound
Alleen al in de afgelopen tien jaar (2010 tot 2020) heeft Amazon meer dan EUR 142 miljard geïnvesteerd in de EU en het Verenigd Koninkrijk.
Door uit te breiden naar Europese Stores kunnen verkopers in heel Europa gebruik maken van de grote regionale schaal en de ultramoderne logistieke mogelijkheden van Amazon. Daarnaast kunnen zij hun producten onder de aandacht brengen van honderden miljoenen klanten.

Wie kan er gebruik maken van de Europese uitbreidingsaccelerator?

Je moet een professionele verkoper zijn die in minimaal één Store van Amazon Europe verkoopt om toegang te krijgen tot de Europese uitbreidingsaccelerator

Het is gratis en verkopers kunnen het op elk gewenst moment gebruiken om uit te breiden.
Zl
Person receiving Amazon Prime parcel
Bespaar tijd
en middelen
Je volledige uitbreidingstraject naar een nieuwe Amazon Store wordt in slechts drie werkdagen gratis voltooid.
Opschalen in twee klikken
Het is niet nodig om meerdere tools van Seller Central te gebruiken. Dankzij onze geautomatiseerde oplossing kun je in slechts twee klikken beginnen met het opschalen van je bedrijf.
Maximaliseer het bereik van je bedrijf
Breid uit naar één of alle beschikbare Amazon Stores, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland, Zweden, Polen en België.
Diversifieer je inkomstenstroom
Verkopen in meerdere Europese Stores helpt bij het diversifiëren van je inkomstenstroom, waardoor je kunt profiteren van wisselende seizoenen voor feestdagen en verkooppieken.

Begin je uitbreidingstraject

De Europese uitbreidingsaccelerator maakt het eenvoudiger dan ooit om je bedrijf op Amazon uit te breiden.

Navigeer naar de Europese uitbreidingsaccelerator in Seller Central

search bar

Kies de Stores om naar uit te breiden

Verkopen in een ander land kan aanvullende btw-verplichtingen met zich meebrengen. Bekijk btw-diensten op Amazon, een end-to-end oplossing voor de naleving van fiscale verplichtingen die je helpt bij het beheren van je btw-naleving; van je btw-registratie tot het indienen van je btw-teruggaven.
Amazon delivery driver carrying a box

Bekijk en ga akkoord met de voorwaarden van internationale verkoopovereenkomsten

Person receiving Amazon Prime parcel

Klik op de knop 'Uitbreiding starten’

Person receiving Amazon Prime parcel
Dat is alles wat er nodig is.
Klik hier om aan de slag te gaan.

176 miljoen

Maandelijkse unieke bezoekers in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje
*Bron: SimilarWeb, december 2020

45K+

Marketplace Verkopers die meer dan $ 100.000 aan verkoop hebben gerealiseerd op Europese marketplaces van Amazon in 2020

3,400+

Verkochte producten per minuut op Europese marketplaces van Amazon in 2020

Veelgestelde vragen

1. Hoe worden mijn prijzen bepaald voor uitgebreide aanbiedingen?
Aanbiedingen die door Amazon worden uitgevoerd, worden geprijsd volgens de prijsregel van dezelfde prijs als in de bronstore, aangepast voor belastingen en toeslagen. Zodra dit is ingeschakeld, worden de prijzen automatisch aangepast om rekening te houden met geschatte fulfillmentkosten (gebaseerd op de afmetingen, het ingeschreven fulfillmentprogramma en de geschatte locatie van de voorraad), geschatte btw, Douaneaanpassingen en valutaverschillen tussen de bron- en doelstores. Aanbiedingen die door verkopers worden uitgevoerd, worden geprijsd met dezelfde prijs als in de bronstore, aangepast voor de wisselkoers indien van toepassing en btw. Opmerking: De tool voor het maken van internationale vermeldingen past de prijzen periodiek aan om rekening te houden met schommelingen in de wisselkoersen van de doelstores. De frequentie van deze updates kan variëren van dagelijks tot wekelijks. Deze updates laten geen wijzigingen van minder dan 1% zien.
2. Welke btw-gevolgen heeft de Europese uitbreiding voor mijn bedrijf?
Door je aan te melden voor Union One-Stop-Shop is het mogelijk om in meer dan één Europees land te verkopen zonder de hoge administratieve lasten van het verkrijgen en beheren van maximaal 27 btw-registratienummers in de EU. Wanneer je je aanmeldt voor OSS, rapporteer je alle B2C-verkoop op afstand in de EU via één btw-aangifte in het land waar je gevestigd bent, ongeacht het land van verzending. Houd er rekening mee dat dit andere verplichtingen voor het verkrijgen van een btw-registratienummer niet wegneemt, zoals het aanhouden van voorraad in andere EU-landen. Raadpleeg altijd je accountant om inzicht te krijgen in de vereisten die wellicht van toepassing zijn. Bekijk voor ondersteuning de btw-diensten op Amazon, een oplossing van begin tot eind voor de naleving van fiscale verplichtingen die je helpt bij het beheren van je btw-registraties, -aangiften en -teruggaven.
3. Hoe wordt mijn bronstore geselecteerd voor Europese uitbreiding?
  • Als je op het moment in slechts één Store in Europa verkoopt, dient deze als je bronstore.
  • Als je in meerdere stores in Europa verkoopt, selecteren we de Store waar je de meeste aanbiedingen hebt als je bronstore.
  • Als je in meerdere Stores in Europa verkoopt en al succesvol gebruik hebt gemaakt van de Build International Listings (BIL), dan behouden we de al gedefinieerde bronstore.
4. Hoe worden mijn productvermeldingen ofwel listings vertaald?
Alle vertalingen en het creëren van productgegevenspagina's in de doelstore worden verwerkt via de BIL tool. Vertalingen kunnen worden aangepast na de succesvolle uitbreiding naar geselecteerde Europese Stores.
5. Wat moet ik nog meer doen nadat ik op 'Uitbreiding starten' heb geklikt?
Voor Fulfilled by Amazon (FBA) productvermeldingen, is geen verdere actie vereist. Productvermeldingen in de doelstore worden actief zodra het uitbreidingsproces is voltooid.

Voor productvermeldingen welke via eigen fulfilment naar de eindconsument worden verstuurd, worden gecreëerde productvermeldingen inactief en wordt je account in de doelstore ingesteld op de vakantiemodus. Je kunt deze productvermeldingen direct activeren op de Europese uitbreidingsaccelerator-pagina nadat je je accountinstellingen, vermeldingen en prijzen, en verzendinstellingen en templates in de doelstore hebt gecontroleerd.

Handige bronnen

De Europese uitbreidingsacceleratormaakt het eenvoudiger dan ooit om je bedrijf op Amazon uit te breiden.
Great British Pound
Euro
Polish Zloty

Begin vandaag nog met verkopen

Door te verkopen op Amazon kun je tientallen miljoenen consumenten bereiken, of je nu één item verkoopt of miljoenen. Je accountconfiguratie is ingesteld om in heel Europa te verkopen.
£25 (excl. VAT) per month + selling fees
亚马逊徽标
© 2024 Amazon.com,有限公司或其附属公司。
Facebook 徽标
Twitter 徽标
LinkedIn 徽标
Tiktok 徽标
YouTube 徽标