Gimber

Word lid van Amazon Seller om uw bedrijf te laten groeien

"We hebben onze omzet met meer dan 1000% zien groeien dankzij Amazon Launchpad".
Dimitri Oosterlynck
Mede-oprichter, Gimber
Gimber

Over het merk

Mijn naam is Dimitri Oosterlynck en ik ben medeoprichter van Gimber. Gimber is een zeer smakelijk alcoholvrij concentraat gemaakt van 100% biologische premium gember. Vandaag werken we met 80 mensen in het bedrijf, verspreid over 17 landen.
Gimber

Wat vond je het meest aantrekkelijke aan Amazon Launchpad?

Amazon Launchpad gaf ons veel snelheid in kennis om het platform op de beste manier te gebruiken, bood ons veel ondersteuning, maar hielp ons ook om vrij snel te internationaliseren.

Hoe heeft Amazon Launchpad jullie merk geholpen?

Onze deelname aan Amazon Launchpad heeft ons geholpen om ons in andere landen te vestigen en om onze omzet op het platform met meer dan 1000% te verhogen, wat enorm is.

Het grootste voordeel voor ons is de ondersteuning die we krijgen, die anders moeilijk te krijgen zou zijn. We hebben veel van de tools gebruikt die het Amazon Launchpad-programma biedt, zoals vertalingen of Premium A+ content, wat voor ons een heel belangrijk onderdeel is van het creëren van onze beelden, het vertellen van ons verhaal, de klant dichter bij ons merk brengen, het is essentieel voor ons. Het Vine-voordeel hielp ons om alle lessen die we kunnen meenemen bij het lanceren van nieuwe producten, te versnellen. Het heeft ons geholpen om een veel hogere return on investment te krijgen bij het lanceren van nieuwe producten. Als je twijfelt om deel te nemen aan Amazon Launchpad, doe het dan niet.
Onze deelname aan Amazon Launchpad heeft ons geholpen om ons in andere landen te vestigen en om onze omzet op het platform met meer dan 1000% te verhogen, wat enorm is.
Dimitri OosterlynckMede-oprichter, Gimber

Hoe zou je Amazon Launchpad omschrijven in drie woorden?

Als ik Amazon Launchpad in drie woorden zou moeten omschrijven, dan zouden dat groei, zichtbaarheid van het merk en service zijn.

Gimber

LOCATIE
Brussel
INDUSTRY
Voeding & Drank
AMAZON LANCEERPLATFORM JAAR:
2021

Maak je klaar om te starten

Ontdek meer gevallen

亚马逊徽标
© 2023 Amazon.com,有限公司或其附属公司。
Facebook 徽标
Twitter 徽标
LinkedIn 徽标
Tiktok 徽标
YouTube 徽标