FabLittleBag

Wordt lid van Amazon Seller om je bedrijf te laten groeien

"Het afgelopen jaar is onze omzet op Amazon met meer dan 100% gegroeid. Die extra toename van de groei is voor een groot deel toe te schrijven aan Amazon Launchpad."
Martha Silcott
CEO, FabLittleBag
Amazon Launchpad - FABBag

Over het merk

Mijn naam is Martha Silcott en ik run een bedrijf genaamd FabLittleBag en we verkopen fantastische kleine zakjes. Het zijn duurzaam geproduceerde verwijderingszakjes voor tampons en maandverband, waardoor verwijdering wordt omgezet van onhandig en gênant naar gemakkelijk, hygiënisch en iets waar je je prettig bij voelt. FabLittleBag is er om mensen die gericht zijn op het nemen van betere beslissingen een keuze te bieden die duurzamer is.
FabLittleBag

Wat zijn enkele van de grootste uitdagingen waarmee je bedrijf wordt geconfronteerd?

In de allereerste plaats kan bewustzijn en communicatie rond het omgaan met taboe-onderwerpen, zoals menstruatie, lastig zijn. Ten tweede moeten we ervoor zorgen dat we met een duurzaam product veel van de verkeerde informatie die er is, kunnen weerleggen, zodat klanten weten dat ze onze producten kunnen vertrouwen.

Wat vond je aantrekkelijk aan Amazon Launchpad?

Wat ons het meest aansprak aan Amazon Launchpad was het feit dat duurzaamheid een van hun kernwaarden is; het is geweldig om die extra ondersteuning te hebben die het bewustzijn over duurzamere producten en het breder aanbieden daarvan stimuleert.

Hoe heeft Amazon Launchpad jouw merk geholpen?

De impact die Amazon Launchpad heeft gehad op ons merk, geeft een extra boost aan onze omzetgroei. Het afgelopen jaar is onze omzet op Amazon met meer dan 100% gegroeid. Die extra toename van de groei is voor een groot deel toe te schrijven aan Amazon Launchpad.

Amazon Launchpad heeft ons bedrijf ondersteund door verschillende voordelen, zoals kortingen op couponkosten. Het belangrijkste is het vergroten van het aanbod van duurzame producten op Amazon voor klanten die ons ethos delen. Een uitdaging die wij met behulp van Amazon Launchpad hebben overwonnen, is de kennisoverdracht rondom de Climate Pledge Friendly badge, omdat we hopen daar later voor in aanmerking te komen.
Een uitdaging die wij met behulp van Amazon Launchpad hebben overwonnen, is de kennisoverdracht rondom de Climate Pledge Friendly badge, omdat we hopen daar later voor in aanmerking te komen.
Martha SilcottCEO, FabLittleBag

Hoe zie je FabLittleBag groeien met Amazon Launchpad?

Ik denk dat onze samenwerking met Amazon Launchpad zal helpen die groei verder te katapulteren en mensen zal helpen betere beslissingen te nemen wanneer ze producten kopen op Amazon.

Hoe zou je Amazon Launchpad in drie woorden omschrijven?

Ik zou zeggen samenwerkend, bewust en fantastisch.

FabLittleBag

LOCATIE
VK
INDUSTRIE
Gezondheid en persoonlijke verzorging
AMAZON LANCEERPLATFORM JAAR:
2021

Ontdek meer gevallen

Amazon logo
© 2024 Amazon.com, Inc. or its affiliates.
Facebook logo
Twitter logo
LinkedIn logo
Tiktok logo
YouTube logo