Je merk registreren bij Amazon

Registreer je handelsmerk, promoot je merk en creëer een veilige en vertrouwde ervaring voor klanten op Amazon.
Verkoop je al op Amazon?
Nieuw bij Amazon?
€ 39 (excl. btw) per maand + verkoopkosten

Amazon kan merken van alle soorten en maten helpen bij het opbouwen, laten groeien en beschermen van hun bedrijf

Amazon Brand Registry geeft je meer invloed op en controle over de productvermeldingen van je merk op Amazon en stelt je in staat om je merk te promoten en te laten groeien met A+ content, Sponsored Brands, Brand Analytics, Vine-recensies en speciale Amazon winkels.
A+ content
A+ content
Met A+ content kunnen merken producteigenschappen op nieuwe manieren beschrijven door een uniek merkverhaal, verbeterde afbeeldingen en tekstplaatsingen toe te voegen, wat kan resulteren in hogere conversiepercentages, meer bezoekersverkeer en meer omzet wanneer het effectief wordt gebruikt.
Stores
Stores
Een store is een gratis zelfbedieningspagina van je merk op Amazon, waar Amazon klanten jouw productportfolio en gerelateerde producten kunnen ontdekken, bijvoorbeeld via advertenties.
Sponsored Brands
Sponsored Brands
Sponsored Brands helpt klanten een merk te ontdekken en hiermee in contact te komen als ze op Amazon naar producten zoeken, via prominente en aanpasbare kosten-per-klik advertenties.
Statistieken
Brand Analytics
Brand Analytics is een functie met waardevolle inzichten die merkeigenaren in staat stellen geïnformeerde, strategische beslissingen te nemen over hun productportfolio en marketingactiviteiten.

Amazon Launchpad

Amazon Launchpad ondersteunt merken met innovatieve producten om hun vindbaarheid te verbeteren en hun omzet te verhogen, met toegang tot tools voor klantbetrokkenheid, merchandising en strategische ondersteuning.
Amazon Launchpad
Amazon Project Zero - Woman planning icon

Project Zero

Project Zero combineert de sterke kanten van Amazon en merken om vervalsingen te voorkomen met automatische bescherming, eigenhandige verwijdering van vervalsingen en de serialisering van producten.
SUCCESVERHALEN VAN MERKEN

Amazon Launchpad

Amazon Launchpad is een programma dat ondernemers helpt om unieke, innovatieve of duurzame producten op Amazon te lanceren en de verkoop ervan te stimuleren door hen uitstekende hulpmiddelen en voordelen aan te bieden.

Maak deel uit van de duizenden merken in Europa die met Amazon Launchpad groeien.

Meld je nu aan om je merk op Amazon te bouwen, groeien en beschermen

Als je op Amazon verkoopt, kun je tientallen miljoenen klanten bereiken, of je nu één of miljoenen items verkoopt. In je accountconfiguratie zijn alle Europese landen voor verkoop ingeschakeld.
€ 39 (excl. btw) per maand + verkoopkosten
Identificeer jezelf als een merk tijdens het aanmeldingsproces
Let op: Alle nieuwe abonnementen voor Verkopen via Amazon omvatten toegang tot verkopen op Amazon.co.uk, Amazon.de, Amazon.fr, Amazon.it, Amazon.es, Amazon.se, Amazon.pl en Amazon.nl. De kosten, beschikbare productcategorieën en verkoopvereisten kunnen echter verschillend zijn in de 8 landen.
Amazon logo
© 2023 Amazon.com, Inc. or its affiliates.
Facebook logo
Twitter logo
LinkedIn logo
Tiktok logo
YouTube logo