LifeSafe

Wordt lid van Amazon Seller om je bedrijf te laten groeien

"Direct nadat we ons product op Amazon Launchpad hadden aangeboden, is onze omzet met meer dan 150% gestegen"
Neil Smith
Oprichter, LifeSafe

Over het merk

We hadden het idee een milieuvriendelijke vloeistof te ontwikkelen waarmee je meerdere soorten branden kunt blussen. We hebben onze unieke vloeistof gecombineerd met een eenvoudig te gebruiken en te herbergen, volledig recyclebare fles, om het alle gebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken om zichzelf en hun huis te beschermen.
LifeSafe

Wat vonden jullie aantrekkelijk aan Amazon Launchpad?

Het Amazon Launchpad-team zag het potentieel van ons innovatieve product, en het was duidelijk dat we met hun steun en kennis efficiënter konden groeien, en de verkoop konden opschalen in een tempo dat paste bij onze ambities.

Hoe heeft Amazon Launchpad jullie merk geholpen?

Amazon Launchpad heeft ons bedrijf getransformeerd. Binnen een week nadat we bij Amazon Launchpad kwamen, hadden we al de bestseller-status behaald in onze productcategorie, een positie die we sindsdien niet zijn kwijtgeraakt. Met de hulp van de Amazon Launchpad-merkenportal konden we de verkoop verhogen en tegelijkertijd een zeer winstgevend rendement op advertentie-uitgaven behouden. Onze StaySafe 5-in-1 brandblusser staat in de top 5 van de Amazon Launchpad-marketplace. Die extra zichtbaarheid en inkomsten maken voor ons een enorm verschil. Binnen 12 maanden na onze start in het programma hadden we ons product gelanceerd in het VK, Europa en Noord-Amerika!

Als je één advies zou kunnen geven aan een merk dat wil groeien op Amazon op basis van je ervaring met Amazon Launchpad, welk advies zou dat dan zijn?

Ontdek alle beschikbare voordelen en vertrouw op het advies dat je krijgt over hoe je deze het beste kunt gebruiken. Ik denk dat onze samenwerking met Amazon Launchpad onze groei nog verder in een stroomversnelling zal brengen, en mensen zal helpen betere beslissingen te nemen bij het kopen van producten op Amazon.
Met de hulp van de Amazon Launchpad-merkenportal konden we de verkoop verhogen en tegelijkertijd een zeer winstgevend rendement op advertentie-uitgaven behouden.
Neil SmithOprichter, LifeSafe

Hoe zou je Amazon Launchpad in drie woorden omschrijven?

Partnerschap, ondersteuning, transformatie

LifeSafe

LOCATIE
VK
INDUSTRIE
Doe-het-zelfbranche
AMAZON LANCEERPLATFORM JAAR:
2021

Ontdek meer gevallen

Amazon logo
© 2024 Amazon.com, Inc. or its affiliates.
Facebook logo
Twitter logo
LinkedIn logo
Tiktok logo
YouTube logo