Toddle

Wordt lid van Amazon Seller om je bedrijf te laten groeien

"Dankzij Amazon Launchpad is onze omzet ten opzichte van vorig jaar met 300% gestegen"
Hannah Saunders
Oprichter, Toddle

Over het merk

Ik heb Toddle opgericht nadat ik mijn zoon had gekregen toen ik nog bij de Britse Royal Airforce zat. Ik houd van het buitenleven en wilde die ervaringen graag delen met mijn kinderen. Tijdens onze avonturen ontdekte ik dat de gevoelige huid van mijn zoon het soms moeilijk had in de buitenlucht. Dus besloot ik mijn eigen lippenbalsem te maken om te voorkomen dat hij schrale lippen zou krijgen en een zonnebrandcrème om hem te beschermen tegen de kou. Twee jaar later werd in samenwerking met vooraanstaande chemici en universiteiten onze ecologische huidverzorgingslijn voor kinderen geboren.
Toddle

Wat vond je aantrekkelijk aan Amazon Launchpad?

De voordelen en naamsbekendheid die Amazon Launchpad je biedt gaven voor mij de doorslag. In mijn netwerk had ik gezien dat andere bedrijven het daar heel goed deden, dus het werd ook van alle kanten aanbevolen.

We hadden aanvankelijk moeite met onze merkbekendheid en het onder de aandacht brengen van onze naam. De eerste marketingstappen bleken erg duur te zijn, het gebruik van Amazon Launchpad heeft ons daarbij echt geholpen. Door het grote aantal klanten op Amazon hebben we ons klantenbestand snel kunnen uitbreiden.

Toddle werd net voor de pandemie op Amazon Launchpad gelanceerd, wat een perfect moment was om te starten gezien de sluiting van vele fysieke winkels en het gebrek aan inkomsten uit die markt dat eerste jaar. Amazon Launchpad heeft ons op dat moment echt gered.

Hoe heeft Amazon Launchpad jullie merk geholpen?

We hebben een geweldige groei gezien door gebruik te maken van Amazon Launchpad. Dankzij hun ondersteuning voor de beste presentatie van onze producten op de website, en met programmavoordelen als gratis advertentietegoed en hulp bij het aanbieden van deals, hebben we een omzetgroei van 300% op jaarbasis gezien. Zonder Amazon Launchpad zouden we niet in staat zijn geweest om de mensen die we in dienst hebben aan te nemen of uit te groeien tot het bedrijf dat we nu zijn!

Wat zijn een aantal van de beste voordelen van Amazon Launchpad?

Ik zou dit antwoord heel lang kunnen maken, maar ik noem er hier twee: Ten eerste zijn we dol op het Vine-programma; het heeft ons geholpen om authentieke recensies te krijgen, wat een enorm verschil maakt voor de verkoopconversie.

Ten tweede krijgen we hulp bij onze advertentie-activiteiten van het Amazon Advertising-team. Zij weten ontzettend goed hoe we het meest effectief om kunnen gaan met ons advertentiebudget, en zijn altijd beschikbaar wanneer je ze nodig hebt! Ze hebben ons geholpen bij het opzetten van onze marketingstrategie op Amazon en daarbuiten. Deze intelligente holistische strategie speelt een grote rol in onze groei.
Ze hebben ons geholpen bij het opzetten van onze marketingstrategie op Amazon en daarbuiten. Deze intelligente holistische strategie speelt een grote rol in onze groei.
Hannah SaundersOprichter, Toddle

Hoe zou je Amazon Launchpad in drie woorden omschrijven?

Een absolute gamechanger.

Toddle

LOCATIE
VK
INDUSTRIE
Gezondheid en persoonlijke verzorging / Beauty
AMAZON LANCEERPLATFORM JAAR:
2021

Ontdek meer gevallen

Amazon logo
© 2024 Amazon.com, Inc. or its affiliates.
Facebook logo
Twitter logo
LinkedIn logo
Tiktok logo
YouTube logo