Verkopersverhalen

Ontmoet de verkopers van Amazon

Ontdek hoe ondernemers hun bedrijf succesvol opschalen met Amazon
Klaar om aan jou sucesverhaal te beginnen?
€ 39 (excl. btw) per maand + verkoopkosten
Man and woman holding a stack of Amazon boxes to ship
SUCCESS STORIES

Verkopersverhalen

Verkopersverhaal

Carbon Car Perfume

Wist u dat 70% van onze emoties worden bepaald door wat we ruiken? En dat ons humeur tot wel 40% verbetert als we een aangename geur ruiken? Bovendien wijzen verschillende onderzoeken uit dat u veiliger rijdt en meer focus en ontspanning ervaart als uw auto prettig ruikt. Daarom ontwikkelt Carbón Car Perfume zijn autoparfums in samenwerking met neurowetenschappers, als enige bedrijf in de branche.
Verkopersverhaal

Oh My Pebbles

Al onze wollen en katoenen garens zijn gemaakt van post-consumer textielafval - dat is kleding die wordt weggegooid in kledingbakken. Het materiaal wordt verzameld, op kleur gesorteerd en vervolgens vermalen tot pulp, dat daarna tot een gloednieuwe draad wordt gesponnen. De garens worden niet opnieuw geverfd, waardoor er minder water, elektriciteit en chemicaliën worden verbruikt dan bij traditionele garenproductie.
Verkopersverhaal

Izy Bottles

Ons doel is om zoveel mogelijk impact te hebben. Daarom doneren wij 1000x de inhoud van elke verkochte fles aan een schoon drinkwater-project, werkt ons bedrijf 100% CO2-neutraal en is IZY BOTTLES is het best betaalbare merk op de markt. Met IZY BOTTLES maken wij prachtige producten die de wereld ook nog een beetje beter maken. Onze klanten vertellen ons dat ze genieten van onze unieke designs en de impact van onze producten, en daar worden we elke dag weer blij van!
Verkopersverhaal

Dutch Rose

Ons doel is om duurzame producten te maken die inspireren en tegelijkertijd tijdloos zijn, en die zowel dagelijks als bij speciale gelegenheden gebruikt kunnen worden. Wegter staat voor stijlvolle betaalbare items voor op tafel. Puur Dutch design voor iedereen die houdt van moderne esthetiek met een klassiek randje. Aan een mooi gedekte tafel komen onze grootste passies samen: design, eten en entertainment, ofwel ‘The art of the Table’. Ons team geniet thuis graag van goed gezelschap en fraai design en die liefde delen we dagelijks met onze klanten.
Verkopersverhaal

ComfyCentre

Onze ergonomische en orthopedische producten worden samengesteld uit de beste, veiligste en meest hoogwaardige materialen. Elk product bevat het unieke ComfyCentre ultra-dense traagschuim dat zorgt voor de optimale ondersteuning van uw lichaam. Van zitkussens en rugkussens tot nekkussens en hoofdkussens. Het is fantastisch om te zien dat wij met onze producten zoveel mensen kunnen helpen aan een comfortabeler en energieker leven. Dit motiveert ons om continu te blijven innoveren. Uw comfort doet ons plezier!
Verkopersverhaal

Society Shop

Het product staat bij The Society Shop altijd centraal. Dat betekent dat alle collecties van The Society Shop gegarandeerd voldoen aan de strengste eisen op gebied van luxe, kwaliteit, ambacht, vakmanschap en duurzaamheid. Ons team reist de hele wereld over op zoek naar de beste producenten. Daarnaast ontwikkelen we eigen modecollecties voor de moderne man die tijdloze mode weet te waarderen. We zijn trots als we een nieuw product kunnen lanceren waar we helemaal achter staan, en de positieve reacties van klanten en relaties vormen de kers op de taart.
Amazon logo
© 2024 Amazon.com, Inc. or its affiliates.
Facebook logo
Twitter logo
LinkedIn logo
Tiktok logo
YouTube logo
Amazon logo
© 2024 Amazon.com, Inc. or its affiliates.
Facebook logo
Twitter logo
LinkedIn logo
Tiktok logo
YouTube logo