Marbotic

Wordt lid van Amazon Seller om je bedrijf te laten groeien

"We hebben op zijn minst de weergaven van het product en de verkoop verdubbeld toen we op Amazon Launchpad zaten."
Marie Mérouze
CEO, Marbotic
Marbotic

Over het merk

Mijn naam is Marie Mérouze en ik ben oprichter en CEO van Marbotic. Marbotic is een zeer uniek leerprogramma met houten speelgoed, letters en cijfers, en een heel boeiende leerapp waarmee kinderen van twee tot vijf jaar kunnen beginnen met lezen en tellen. We zijn gevestigd in Frankrijk en we leveren momenteel in 52 landen.
Marbotic

Wat vond je aantrekkelijk aan Amazon Launchpad?

Door de meest innovatieve start-ups te selecteren, was Amazon Launchpad een goed platform om ons bij aan te sluiten zodat we meer bekendheid krijgen.

Hoe heeft Amazon Launchpad jouw merk geholpen?

Toen we bij Amazon Launchpad kwamen, konden we echt direct verschil zien. Er was een sectie op de startpagina van Amazon gewijd aan nieuwe producten die zijn ontworpen door innovatieve start-ups, en daardoor was er echt veel aandacht voor onze producten. Sinds we lid zijn van Amazon Launchpad, zijn onze weergaven en verkopen verdubbeld.

We gebruiken veel tools die worden aangeboden door het Amazon Launchpad-programma: A-plus-pagina's, het Vine-programma, Amazon Launchpad Deal-credits. Onlangs hebben we gebruik gemaakt van de advertentiecoachingsservices waarmee je toegang hebt tot een persoon die je helpt bij het structureren van je advertentiecampagnes en het optimaliseren van je acquisitie op Amazon.
Toen we bij Amazon Launchpad kwamen, konden we echt direct verschil zien. Er was een sectie op de startpagina van Amazon gewijd aan nieuwe producten die zijn ontworpen door innovatieve start-ups, en daardoor was er echt veel aandacht voor onze producten.
Marie MérouzeCEO, Marbotic

Hoe zou je Amazon Launchpad in drie woorden omschrijven?

Dus de drie woorden die ik zou gebruiken om Amazon Launchpad te beschrijven, zijn zichtbaarheid, exclusiviteit en wereldwijd.

Marbotic

LOCATIE
Frankrijk
INDUSTRIE
Speelgoed
AMAZON LANCEERPLATFORM JAAR:
2020

Ontdek meer gevallen

Amazon logo
© 2024 Amazon.com, Inc. or its affiliates.
Facebook logo
Twitter logo
LinkedIn logo
Tiktok logo
YouTube logo