GROEIEN

Verkopen in heel Europa

Verkoop je al op Amazon?

Breid uit naar Europa

 

Nieuw bij Amazon?

Aan de slag

 

Met Amazon wordt verkopen in Europa heel eenvoudig

Inzicht in belastingcodes en productregels, het maken van effectieve productvermeldingen en het leveren van gelokaliseerde klantenservice kan ingewikkeld zijn als je je activiteiten uitbreidt naar het buitenland. Maak gebruik van onze ultramoderne logistiek, krachtige tools en uitstekende klantenservice om te profiteren van het groeiende Pan-European klantenbestand.
Eén account – heel Europa

Eén account – heel Europa

Met slechts één account kun je klanten in heel Europa bereiken in onze negen Europese winkels (Amazon.nl, Amazon.co.uk, Amazon.fr, Amazon.de, Amazon.it, Amazon.es, Amazon.se, Amazon.pl, Amazon.com.be)
Verhoog je omzet met nieuwe mogelijkheden

Verhoog je omzet met nieuwe mogelijkheden

Met meer dan 30 beschikbare productcategorieën kun je veel producten verkopen op Amazon in Europa. Profiteer van de Europese piekperiodes door je strategie aan te passen met onze Europese vakantieverkoopkalender.
Belastingen en betalingen beheren

Belastingen en betalingen beheren

Als je goederen verkoopt in een Europees land, moet je je waarschijnlijk registreren voor de btw in dat land. Btw is een Europese belasting op consumentenbestedingen. Onze oplossingsaanbieders kunnen je helpen met een eenvoudige btw-registratie. Amazon accepteert betalingen in veel valuta's en betaalt je in je lokale valuta voor een gestroomlijnde verwerking.

Gratis btw-registratie en -aangiften*

VAT Services op Amazon is een handige en kosteneffectieve oplossing voor het afhandelen van de vereisten voor btw-registratie en -aangiften rechtstreeks vanuit Seller Central. *De algemene voorwaarden

176MM

maandelijkse unieke bezoekers in het VK, Duitsland, Frankrijk, Italië, & Spanje
*SimilarWeb, December 2020

45K+

verkopende partners van derden genereerden in 2020 meer dan $100K in omzet op Amazon Europese marktplaatsen

3,400+

producten verkocht per minuut in Amazon Europese winkels in 2020

Beheer meerdere Europese talen

Op dit continent worden meer dan 200 verschillende talen gesproken. Maar maak je geen zorgen; de gratis productvermeldings- en vertaaltools van Amazon zijn zeer effectief in het verwijderen van taalbarrières tussen jou en je klanten. Er is rekening gehouden met de dominante taal van elk van onze 9 winkels: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Zweeds, Pools en natuurlijk Nederlands.
Verkoop in heel Europa met amazon - Beheer Europese talen

4 tips voor verkopen in heel Europa

Nuttige bronnen

Btw-begeleiding

Btw-begeleiding

Elk land in Europa heeft zijn eigen btw-regels. Amazon biedt uitgebreide hulpmiddelen om je te helpen door ingewikkelde wetgeving te navigeren, inclusief btw-registratie en retourzendingen. Bezoek ons Btw Kenniscentrum om contact op te nemen met lokale experts. Lees ook over alle vereisten: download onze Europese btw-informatiegids.
Ontdek de Europese oplossingen van FBA

Ontdek de Europese FBA oplossingen

Amazon biedt een keuze uit drie fulfillment oplossingen in heel Europa. Pan-European FBA, European Fulfillment Network en Multi-Country Inventory Zie hieronder om de oplossing te kiezen die het beste bij je bedrijf past.
Verken Hulp voor Amazon verkooppartners

Verken Hulp voor Amazon verkooppartners

Vind antwoorden op al je vragen over verkopen in Europa met deze centrale hulpbron.
Amazon logo
© 2023 Amazon.com, Inc. or its affiliates.
Facebook logo
Twitter logo
LinkedIn logo
Tiktok logo
YouTube logo